Ydelser / Certificering
Opbygning, udarbejdelse og implementering af dit ledelsessystem
 
Går i med planer om at blive certificeret efter en given standard eller ønsker, at tilføje en ny standard, kan jeg tilbyde at gennemgå systemet for at vurdere hvilke behov, der skal dækkes ind, før systemet er klar til certificering.

Hvis i allerede har et certificeret system og ønsker at få det gennemgået for at optimere på dets opbygning og håndtering af standardens krav, kan jeg være ledelsen behjælpelig med, at føre jer igennem optimeringsprocessen og analysere systemet for, at finde den mest optimale kvalitetsstyring for jeres virksomhed.

Jeg er Lead Auditor på følgende standarder: ISO 22000, FSSC, BRC, GMP+, FAMI Q, MC Donalds SQMS, MSC, ISO 9001. 
 
Liste over emner som kunne være en del af opbygningen og optimeringen af jeres kvalitetsstyringssystem: 
  • Gap-analyse for at se hvad der skal til for at opnår certificering
  • Opbygning af ledelsessystemet så det opfylder standardens krav
  • Gennemførsel af præaudit
    Fastlæggelse af ledelsens styringsværktøjer og relevant overvågning for at sikre tilstrækkelige målsætninger for fødevare- eller fodersikkerhed
  • Råvarebeskrivelser, færdigvarebeskrivelser så de opfylder standardens krav
  • Risikovurderinger af råvarer, mellemvarer, færdigvarer og processer
  • Fastlæggelse af verifikationsplan herunder analysekrav til råvarer og færdigvarer
  • Hjælp til validering af nyt udstyr, nye processer
  • Kalibrering
  • System til sikring af overholdelse af lovgivning vedrørende kontaktmaterialer, sporbarhed og dokumentation
  • System til styring af leverandører
  • Træning af personale og sikre system til tilstrækkelig dokumentation for træning
  • Opsætning af system til håndtering af afvigelser og korrigerende handlinger samt overvågning af effektivitet af implementering af de korrigerende handlinger
Jeg har erfaring i auditering og har koder på følgende produktionstyper: Mejerier: alle typer ost inklusiv råmælksost, smør og konsum. Kød: opskæring og forædling (pølser, leverpostej, pålæg etc.) Fisk: MSC produktion, fersk produktion, IQF, frosne færdigvarer, helkonserves. Cerealier: Råvarehåndtering hos grovvaren, møller, morgenmadsprodukter, melblandinger. Bagerier: Alle typer brød og bake off. Ingredienser: Kydderier, ostepulver, MSG, Gærekstrakt, ingrediensblandinger. Fermentering: Enzymer, starterkulturer. Frysetørring af frugt, krydderier og cellekulturer. Øl. Sodavand. Chokolade og konfekture. Kontaktmaterialer. Pap, plast mv. Produktion af færdigvarer af en hver art. Distribution. Foderproduktion.  
 
 
Anja Ylönen | CVR: 37771279 | Overdrevsvej 18, 4200 Slagelse  | Tlf.: 24842786 | anjaylonen@gmail.com