Er du slagter, fiskehandler, bager eller indehaver af en cafe, restaurant, kantine, storkøkken, fiskeforretning, gårdbutik, salg af dyrefoder kan jeg tilbyde hjælp til en lang række opgaver:
- Hjælp til etablering af din fødevarevirksomhed.
- Vejledning i indretningen så den overholder myndighedernes krav både til lokalerne og til udstyret samt sikre, at produktionen sker i den rigtige rækkefølge.
- Kontakt til myndighederne.
- Udarbejdelse af ansøgninger og registreringspapirer.
- Hjælp til at håndtere besøg fra Fødevarekontrollen både før, under og efter besøget.
- Hjælp til udarbejdelse af egenkontrolprogram, som passer til din virksomheds størrelse og aktiviteter.
- Hjælp til at sikre tilstrækkelig dokumentation for emballager og produktionsudstyr (Fødevarekontaktmaterialer)
- Risikovurderinger. som er tilpasses din virksomheds aktiviteter.
- Årlig revision af egenkontrolprogrammet så den til enhver tid er tilpasses din virksomhed.
- Få styr på dine leverandører og stil de rigtige krav så du sikrer dig at dine råvarer er i orden.
- Uddannelse af personalet i hygiejneregler med udgangspunkt i jeres virksomhed
- Hjælp til at vurdere og håndtere analyseresultater.
- Hjælp til at etablere et analyseprogram. der er overholder lovgivningen og er tilpasset virksomhedens aktiviteter.
- Etablere og gennemføre hygiejneinspektioner og rengøringskontrol.
- Hjælp til papirarbejdet i forbindelse med import at fødevarer fra samhandelslande eller 3. lande.
- Hjælp til etablering af økologisk produktion.